SJAJNE VESTI IZ TURSKE: Redžber se OPORAVLJA od korone, više nije na intenzivnoj nezi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 17:48

SJAJNE VESTI IZ TURSKE: Redžber se OPORAVLJA od korone, više nije na intenzivnoj nezi

Oglasila se i supruga legendarnog golmana.

Ruštu Redžber, bivši golman turske reprezentacije, uspešno se oporavlja od korona virusa i više se ne nalazi na intenzivnoj nezi, potvrdila je njegova supruga Isli.

Redžber ima 46 godina, rekorder je po broju nastupa za reprezentaciju Turske, a u karijeri je nosio dres Antalije, Fenerbahčea, Barselone i Bešiktaša.

Koronavirüs tedavisi gören >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rüştü Reçber'in kaldığı hastaneden açıklama yapıldı. Doktorlar Rüştü'nün durumunun iyiye gittiğini duyurduhttps://t.co/R1GBPZUzNN pic.twitter.com/7Y4qxQBiO4

— Karar Gazetesi (@KararHaber) April 2, 2020

Podsetimo, turski mediji su javili da je legendarnog čuvara mreže korona virusom zarazila upravo supruga koja nije poštovala karantin po povratku iz SAD-a, ali je Isli to odlučno demantovala.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.