SENZACIJA: Slovenija neće učestvovati na SP u Kini 2019. (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA: Slovenija neće učestvovati na SP u Kini 2019. (FOTO)

Zmajčeki poraženi od Turske i izgubili sve šanse za plasman.

Ceh sukoba ULEB i FIBA i kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Kini platila je Slovenija. Dogodila se senzacija i aktuelni evropski šampion neće igrati na planetarnom šampionatu pošto je večeras u ''Stožicama'' poražen od Turske sa 86:77 i tako ostao na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo dva trijumfa u osam mečeva i četiri kola pre kraja ostao i bez teoretskih šansi za plasman.

LOŠE VESTI ZA ĐORĐEVIĆA: Repreznetativcu Srbije stradali ligamenti kolena (FOTO)

DUGO GA NIJE BILO U PIONIRU: Vujošević OTKRIO kad će doći da gleda Partizan (FOTO)

Zmajčeki su pružili dobar otpor Turcima koji su na raspolaganju imali NBA igrače Ersana Iljasovu, Čedija Osmana i Furkana Korkmaza, ali su gosti veći deo utakmice imali potpunu kontrolu, kao i dvocifrenu prednost u završnici.

.@TBF 🇹🇷defeat @kzs_si 🇸🇮 in a head-to-head match with 13 lead changes! #FIBAWC #ThisIsMyHouse

📺 https://t.co/yB4gFvEpdW

📲 https://t.co/6BBBf67dk5

📝 https://t.co/pBU9D7sTCs pic.twitter.com/Ksgo0seD4C

— Basketball World Cup (@FIBAWC) September 17, 2018

U Turskoj je Korkmaz sa 24 poena bio najefikasniji, dok je Vilbekin postigao dva manje. Kod Slovenaca je Entoni Rendolf imao dabl-dabl učinak od 24 poena i 12 skokova, dok je Blaž Mesiček postigao 14.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIO JE NA PREGLEDIMA: Evo šta su lekari rekli Bogdanu Bogdanoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2018, 08:23

Samo nekoliko minuta igrao je protiv Estonije...Samo nekoliko minuta proveo je Bogdan Bogdanović u duelu protiv Estonije. Mnoge je zabrinula činjenica da je bek Sakramenta nevoljno otišao na klupu i nije se više vraćao. Bogdanović je posle jednog duela osetio bol u kolenu koje ga je inače mučilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.