SAVO PRED MALATIJU: O navijačima, greškama i SLATKOM voću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO PRED MALATIJU: O navijačima, greškama i SLATKOM voću!

Crno-beli gostuju u Turskoj.

Fudbaleri Partizana u četvrtak (19) biju odlučujuću bitku za plasman u narednu fazu Lige Evrope. Crno-beli će protiv turske Malatije pokušati da se domognu sledećeg kola, gde će igrati protiv boljeg iz duela Molde - Aris (prvi meč pripao Norvežanima 3:0).

Trener srpskog vicešampiona Savo Milošević zrači optimizmom, pred paklenih 90 minuta koje njegov tim očekuju u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovom turskom gradu.

- Nema puno tajni između nas. Igrali smo već i znamo dosta o njima, kao i oni o nama, pa nema mesta iznenađenjima. Verujem da će moji igrači odraditi zadatke kako treba i da će biti isto kao prošlog cetvrtka. Pritisak će biti jos veći nego što je bio na našem stadionu - rekao je okupljenima Milošević.

Imate dobar rezultat, da li ćete igrati defanzivno ili ofanzivno?

- Način na koji smo igrali u prvom meču je prošao dosta dobro, pa nema razloga da sada to menjamo. Mi i da hoćemo da se branimo, ne umemo. Ima dosta toga na šta treba obratiti pažnju.

Turski navijači će možda uzvratiti istom merom?

- Mi moramo da izbrisemo rezultat iz prve utakmice iz glave i da pokušamo da iznenadimo protivnika. Kao klub naviknuti smo na sve na tribinama i mislim da nas ništa ne moze iznenaditi. Na sve smo navikli u Srbiji, a najbitnije je da se skoncentrišemo na teren - kaže trener Partizana.

Da li ste probali kajsije iz Malatije?

- Obavestili su nas da je to najpoznatiji ovdašnji proizvod, ali nismo. Ubeđen sam da ćemo sutra probati - kroz smeh je rekao Savo Milošević.

Vezista Partizana Aleksandar Šćekić uveren je da će se njegovi saigrači izboriti za pozitivan rezultat i proći u sledeću rundu takmičenja.

- Očekuje nas mnogo teža utakmica nego što je bila u Beogradu. Igramo pred njihovom publikom, ali smo svesni svojoh kvaliteta i verujemo u sebe. Ako ispunimo sve što nam trener bude tražio, verujem da neće biti problema - istakao je Šćekić.

Reprezentativac Crne Gore osvrnuo se i na iskustvo, koje je stekao igrajući u Turskoj za Genčlerbirligi:

- Na svakoj utakmici ima dosta publike. Milina je ovde igrati i baviti se fudbalom

Aleksandar Šćekić je bio Partizanov junak u Velsu, da li će i sada?

- Nije bitno ko će da bude junak. Važno je da igramo kao tim i da izađemo kao pobednici - napomenuo je Šćekić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.