UŽIVO: Republika Irska - Srbija 0:1! Isključen Maksimović (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Republika Irska - Srbija 0:1! Isključen Maksimović (VIDEO)

Pratite dešavanja sa Aviva stadiona

REPUBLIKA IRSKA - SRBIJA 0:1 (0:0)

/Kolarov 55/


KLAĐENJE UŽIVO

Stadion: Aviva

Kapacitet: 51.700

Sudija: Džunejt Čakir (Turska)

Žuti kartoni: Brejdi, Meklin (Republika Irska), Rukavina, Stojković (Srbija)

Crveni karton: Maksimović (Srbija) u 68. minutu
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
IRSKA (4-3-3): Rendolf - Kristi, Dafi, Klark, Vord (od 72. Doduda) - Brejdi, Hulahan (od 62. Marfi), Mejler (od 80. Hurihejn) - Meklin, Long, Volters.

Rezerve: Vestvid, Eliot, O'Šej, Kio, Velan, Horgan, Marfi, Douda, K. Long, Hurihejn, Hejs, Arter.

SRBIJA (3-4-3): Stojković – Ivanović, Maksimović, Vuković – Rukavina, Milivojević, Matić, Kolarov – Tadić (od 81. Gudelj), Mitrović (od 80. Prijović), Kostić (od 72. Mitrović).

Rezerve: Rajković, Jovanović, Obradović, Gudelj, Nastasić, Tošić, Prijović, S. Mitrović, Gaćinović, Spajić, Radoja, Ljajić.

KRAJ UTAKMICE! Republika Irska - Srbije 0:1!

Stojković je dobio žuti zbog odugovlačenja.

Još samo minut i po. Nema opasnosti po naš tim.

Prošao je drugi minut nadoknade, a Meklejn je opet udario jako i neprecizno. Dobro je.

IGRAĆE SE PET MINUTA NADOKNADE VREMENA!

90. minut. Opet je pokušao Hurikejn sa 25 metara. Daleko iznad prečke.

88. minut: Hurkijen je pokušao sa distance. Pored stative.

86. minut: ŠANSA! Marfi raznosi našu odbranu, ali ne da Vladimir Stojković. Naš golman je i ovo odbranio. Čuvamo velikih 1:0.

81. minut: Poslendja izmena, Gudelj je na terenu umesto Tadića. Zatvaramo se. Samo da prođe vreme.

80. minut: Menja Muslin. Izveo je naš selektor Aleksandra Mitrovića, u poslao na teren Aleksandra Prijovića. Reagovao je i selektor Iraca, pa je Hurihejn zamenio Mejlera.

76. minut: Irci su tražili jedanaesterac, moramo da priznamo da nam je sudija Čakir u ovoj situaciji progledao kroz prste. Vuković je držao Marfija, vukao ga rukama, ali arbitar iz turske kaže da faula tu nije bilo...

74. minut: Požuteo je i Meklin.

72. minut: Menjaju selektori. Kod Iraca, Daud za Vorda, kod Srbije Stefan Mitrović umesto Kostića da zakpri rupu u odbrani.

68. minut: CRVENI KARTON! Isključen je štoper Srbije Nikola Maksimović. Turski sudija je procenio da je start Maksimovića nad Marfijem došao u situaciji kad je naš igrač bio poslednji igrač odbrane, i zbog vidljvog faula ga je poslao na tuširanje.



66. minut: Dobre dve reakcije Vladimira Stojkovića prilikom istrčavanja, Irci maltene bezopasni.

62. minut: Selektor Irske Martin O'Nil je prinuđen da menja, umesto Hulahana na terenu je Marfi.

60. minut: Okliznuo se Maksimović, umalo da do lopte dođe Long, ali je Stojković istrčao i pokupio je pre napadača Irske.

55. minutu: GOOOOOOOOOOOL! Srbija vodi u Dablinu! Aleksandar Kolarov je strelac! Levi bek našeg tima je dobio loptu posle strpljive akcije Tadića i Kostića, natrčao na nju i zakucao je o prečku u mrežu. To je to. Naši imaju 1:0.



53. minut: ŠANSA! Opet ide Šejn Long, opet "zavrće" sa krila, sad tuče po zemlji, ali je Stojković siguran.

52. minut: Prvi žuti karton na utakmici. Zaradio ga je Rukavina zbog faula nad Vordom.

46. minut: Mitrović se odlučio na udarac sa distance, bez problema za Rendolfa.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

Trenutne kvote u UŽIVO klađenju su sledeće: 1 (3,15), X (2,25), 2 (3,15). Sve kvote za KLAĐENJE UŽIVO možete pogledati OVDE.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Republika Irska - Srbija 0:0. Domaćin bolji u trčanju, opasniji iz prekida, okrenut kontrama, dok mi pretimo onda kad spustimo loptu na zemlju i kad nam prođe pas u prostor.

Šta vi mislite, kako će se ovo završiti?

42. minut: ŠANSA! Jao, jao, jao. Izvrsno je prošao Filip Kostić po levoj strani, "zavrnuo" na 12-13 metara od gola Rendolfa, na loptu je natrčao Antonio Rukavina i... Bolje da ne gledate gde ju je šutnuo.



36. minut: Uzvraćaju Irci. Brejdi je prevario Jagoša Vukovića, ali je Nemanja Maksimović otklonio opasnost.

33. minut: NAJBOLJA PRILIKA NA MEČU! Fantastična akcija našeg tima, brzo je išla lopta, kombinovali su Matić, Tadić i Kostić, na kraju je sjajnu šansu imao Mitrović, ali je udarac špica Njukasla ukrotio Rendolf.

28. minut: PRILIKA! Aleksandar Kolarov pokušao je da "prevari" Irce, tako što je, umesto centaršuta, direktno tukao iz slobodnog udarca. Lopta je završila metar i po pored stative.



28. minut: Irci su nametnuli tempo koji njima odgovara - duge lopte, niski stav, klizanje, dosta duel igre... Ne snalazimo se u takvim okolnostima...

20. minut: ŠANSA! Za Irsku. Sevnula je kontra domaće selekcije, lopta je došla do Šejna Longa, opalio je snažni napadač Sautemptona iskusa s leve strane, međutim, Stojković je ovo "izvadio". Ostaje 0:0.



Što se naše grupe tiče, da pomenemo da Gruzija vodi protiv Austrije u Beču. Gol u osmom minutu postigao je Gvilija.

Dobar tempo utakmice. Deluje da smo bolji. Više znamo fudbala, to je uočljivo. Ima i prostora iza poslednje linije Iraca, još samo da prođe neki pas i imaćemo šansu...

12. minut: Stojković je istrčao i pokupio jedan opasan centaršut Vorda... Sigurno deluje naš golman zasad.

10. minut: Sreća za našu selekciju. Irci su postigli gol, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda u kome se našao Dafi pre nego što je sa peterca savladao Stojkovića. Snimak je pokazao da je odluka sudija bila dobra.



8. minut: Bolje je Srbija otvorila utakmicu, centrirao je sada Tadić iz slobodnog udarca, Dafi je izbacio loptu u korner, ali iz njega nismo bili opasni.

6. minut: Očekivali smo da atmosfera na Aviva stadionu bude bučnija, ali zasad se domaći navijači nisu pretrgli u kreiranju ambijenta koji bi, na primer, sputao naše fudbalere.

2. minut: ŠANSA! I to za Srbiju. Prvi opasan napad izvela je naša selekcija po desnoj strani, na njenom koncu Tadić je odložio loptu na ivicu kaznenog prostora, odatle šutirao Nemanja Matić, ali je izblokiran. Na loptu je zatim natrčao i Jagoš Vuković. Njegov šut - neprecizan.

UTAKMICA JE POČELA!

- U toku je intoniranje himni

- Pre početka utakmice, predstavnici oba saveza rukovali su se sa reprezentativcima. Lepa uvertira na Aviva stadionu.

------------------------------------------------------------------

Reprezentacija Srbije na Aviva stadionu igra jednu od najvažnijih utakmica u dosadašnjem toku kvalifikacija protiv domaćina Republike Irske. Okršaj u Dablinu bi u slučaju pozitvnog rezultata mogao da bude i ključan za selekciju Slavoljuba Muslina na putu za Mundijal.

Orlovi u ovu utakmicu sa bolje startne pozicije, lideri su sa dva boda od ovog rivala i imaju nameru da tu ostanu i nakon večerašnje predstave. Irci su odigrali loš meč u Tbilisiju pre tri dana, Vels im je samo dva boda iza leđa, pa je selekcija Martina O'Nila opterećena pobedom, što bi Srbija mogla da iskoristi.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.