Roma predlaže trampu, šta kažu rosoneri?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma predlaže trampu, šta kažu "rosoneri"?

Obe ekipe bi dobile ono što im treba.

Za nešto više od dve nedelje će se i zvanično otvoriti prelazni rok, mnoštvo klubova gleda da i pre samog početka nove godine reše svoje kupovine.

U Milanu tragaju za napadačom, oko Ibrahimovića još uvek ništa nije zvanično rešeno, Roma želi da odigra baš na tu kartu da "rosonerima" treba pojačanje u napadu.

Po pisanju italijanskih medija, Rimljani već neko vreme prate Čalhanoglua međutim finansije predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << problem te bi "vučica" ponudila zamenu u vidu Perotija koji bi krenuo putem "San Sira".

Turski plejmejker se ove sezone izborio za minutažu i kod Đampaola i Piolija, na trenutke podseća na stara vremena. "Rosoneri" će verovatno sačekati epilog oko Ibrahimovića a onda odlučiti šta dalje.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.