Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2021, 11:57

Rokada u Zvezdi: Otpao Radulović, vratio se Katai

Stanković u Tursku poveo 29 igrača

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u turski Belek, gde će do kraja meseca brusiti formu za start prolećnog dela sezone.

Dejan Stanković je baš kao na Kipar poveo 29 igrača, s tim da je došlo do jedne rokade. U Beogradu je ostao talentovani Andrija Radulović, dok se u avionu našao povratnik u trenažni proces Aleksandar Katai. Mladi Radulović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će očigledno uskoro preći na pozajmicu u redove nekog od superligaša, a nedavno je interesovanje pokazao Rad. Crveno-beli su želeli da ga pošalju u Grafičar, ali je Radulović insistirao da to bude klub iz najvišeg ranga takmičenja.

Crvena zvezda će u Beleku odraditi četiri provere, Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

U avionu koji je odleteo za Tursku našli su se sledeći igrači: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Crveno-beli prolećni deo sezone započinju 6. februara, utakmicom u Novom Pazaru, dok je prvi meč 1/16 finala Lige Evrope sa Milanom zakazan za 18. februar na stadionu Rajko Mitić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.