Izvor: Beta, 25.Jun.2019, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovarali predsednici Srbije i Turske

Predsednici Srbije i Turske, Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan su u večerašnjem telefonskom razgovoru izrazili zadovoljstvo stalnim napretkom političkog dijaloga i ekonomske saradnje svojih dveju zemalja, saopštila je Služba predsednika Srbije. Konstatovali su, piše u saopštenju, da se "pokazala dobrom zajednička odluka o ustanovljavanju Visokog saveta za saradnju i izrazili očekivanje da sledeća sednica tog Saveta bude održana tokom zvanične posete predsednika Turske Srbiji". Razgovarali su i o regionalnoj situaciji i "predsednik Erdogan je podržao politiku mira i saradnje kojom predsednik Vučić promoviše stabilnost u regionu", piše u saopštenju. Dodaje se da su se "oni saglasili da samo tako može da se obezbedi veći interes investitora i ekonomski rast".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić i Erdoan razgovarali o ekonomskoj saradnji i situaciji u regionu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jun.2019, 08:00

Predsednici Srbije i Turske, Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdoan su u telefonskom razgovoru u utorak uveče izrazili zadovoljstvo stalnim napretkom političkog dijaloga i ekonomske saradnje svojih dveju zemalja, saopštila je Služba predsednika Srbije. Konstatovali su, piše u saopštenju, da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.