Radoš Bulatović se vratio u Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoš Bulatović se vratio u Radnički

Nakon što je jesenji deo sezone proveo u surduličkom Radniku, Radoš Bulatović rešio je da se vrati na “Čair”. Iskusni defanzivac je, kako kažu u Radničkom, već otputovao za Tursku, gde se ekipa sprema za drugi deo sezone.

Pre pet godina štoper je prvi put stigao u Niš, gde je proveo godinu dana, a onda otišao u Dačiju iz Kišnjeva. Ipak, tamo je igrao samo polusezonu, nakon čega se vratio na “Čair”. Tokom tri i po godine u Radničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << odigrao je 90 utakmica i postigao 7 golova.

Bulatović je već stigao u turski Belek, gde se Radnički priprema za nastavak sezone u Superligi Srbije - kažu u niškom klubu.

Inače, klub su ove zime već napustili Marko Tomić, Nikola Raspopović i Nemanja Krznarić, a pojačali Dušan Mićić, Siniša Babić i Lukas Žunior. Milan Pavkov trenira sa Crvenom zvezdom, ali još ima nade da će “završiti” na “Čairu”, a sve se više govori o tome da bi sa njim mogao da stigne i Abraham Frimpong, kao i golman Bojan Šaranov.

Petoplasirani tim najjačeg bugarskog prvenstva Botev iz Plovediva biće prvi protivnik niškog Radničkog u Beleku, gde se nalaze na pripremama.

Utakmica je zakazana za 13:30 po našem vremenu.

Podsetimo, kako bi se što bolje pripremili za prolećni deo sezone, gde je čvrsto zacrtan cilj plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, u Radničkom su zaplanirali nekoliko pripremnih utakmica. Za sada su među dogovorenim protivnicima Sigma iz Češke i Iličivec iz Ukrajine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.