Radnik ide na pripreme u Tursku, kontrole sa stranim ekipama

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik ide na pripreme u Tursku, "kontrole" sa stranim ekipama

Ove jeseni surdulički Radnik ostvario je najbolji rezultat u istoriji kluba, a da želi da on bude još bolji pokazuje i to što su već zakazane kontrolne utakmice i pripreme u Turskoj. Tako će u Antaliji, u sklopu priprema za proleće u Superligi, Surduličani odigrati prijateljske mečeva sa superligaškim ekipama iz Južne Koreje, Bugarske, Rusije i Ukrajine.

Prvi deo priprema, od 10. do 20. januara, fudbaleri će provesti u Surdulici. Potom će otputovati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za Antaliju gde će ih krajem januara i početkom februara testirati južnokorejski prvoligaš Pohang Stelers, a zatim petoplasirani u bugarskoj Superligi FK Botev iz Plovdiva.

Za 30. januar zakazan je duel sa Jenisejom, trenutnim “fenjerašem” ruske Premijer lige, koji u svojim redovima ima Nišliju Radeta Dugalića. Poslednji prijateljski meč u Turskoj odigraće Radnik protiv Vorskle iz Poltave, trenutno petim timom u Premijer ligi Ukrajine.

Druge nedelje februara planiran je povratak za Srbiju, a u njoj i meč sa komšijom Dinamom u Vranju.

Radnički će takmičenje otpočeti, kao i svi superligaši, trećeg vikenda februara, kada će gostovati Proleteru u Novom Sadu.

Podsetimo, Surduličani su jesenji deo prvenstva završili na 9. poziciji Superlige, što im je najbolji rezultat u istoriji. Mogli su lako da se nađu i u gornjem delu tabele, ali je o tome odlučivao drugi duel - Vojvodina i Proleter su remizirali, čime su se po broju bodova oba tima izjednačila sa Radnikom, a samim tim ga i preskočila, jer imaju daleko bolju gol-razliku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radnik se priprema u ANTALIJI

Izvor: OkRadio.rs, 25.Dec.2018

Vranje – FK Radnik iz Surdulice sprovešće deo zimskih priprema za nastavak prvenstva u Super ligi Srbije u Antaliji, gde će odigrati i set pripremnih utakmica. Fudbaleri Radnika nakon veoma uspešne jeseni u Super ligi Srbije itekako su zasluženo otišli na zimsku pauzu.   Nakon odigrane...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.