Radnički u prvom meču na pripremama remizirao sa poljskim Pjastom

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2022, 17:09

Radnički u prvom meču na pripremama remizirao sa poljskim Pjastom

Već drugog dana boravka na pripremama u turskom Beleku, fudbaleri Radničkog imali su prvu proveru, a utakmica protiv poljskog Pjasta završena je rezultatom 1:1 (0:1). Strelac izjednačujućeg gola sredinom drugog poluvremena za tim iz Niša bio je Lazar Arsić.

Šampion Poljske iz 2019. godine bio je mnogo bolji rival u prvih 45 minuta, a do prednosti su stigli već u 5. minutu, kada je Červinski savladao novajliju Dujmovića. Trenutno 12. tim Ekstraklase >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kontroliao je dešavanja na terenu, ali nisu uspeli da do odlaska na odmor dupliraju prednost.

Trener Batak na poluvremenu je promenio svih 11 igrača, što je u potpunosti preokrenulo odnos snaga na terenu. Radnički je u drugom delu bio bolji rival, imali par izglednih prilika, da bi do pogotka stigli u 72. minutu. Specijalista za slobodne udarce Lazar Arsić namestio je loptu na 20 metara od gola, prebacio živi zid i postavio konačan rezultat utakmice.

U prvom poluvremenu za Radnički su igrali: Dujmović, Aksentijević, Ćirković, Bjeličić, Savić, Kovačević, Pejović, Mićibući, Mitrović, Tomić i Pavlov.

U drugom poluvremnu šef stručnog štaba niške ekipe na teren je poslao: Kahrimana, Jamkama, Stankovića, Bogdanovića, Jovičića, Ilića, Arsića, Kasalicu, Spasića, Mesarevića i Sagitova.

Naredni test meč fudbaleri Radničkog igraće u sredu, 26. januara, kada će im protivnik biti slovački Ružemberok.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.