REAL POTVRDIO: Turski Mesi stigao u kraljevski klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 18:07

REAL POTVRDIO: Turski Mesi stigao u kraljevski klub

Potpisao ugovor.

Mladi turski fudbaler Arda Guler potpisao je ugovor sa Realom.

U saopštenju Reala se ne navode detalji ugovora, ali španski mediji tvrde da je Guler dogovorio saradnju sa "kraljevskim klubom" do 30. juna 2029. godine.

Turski fudbaler će u petak u Madridu biti predstavljen kao novo pojačanje Reala.

Düzeltme: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fenerbahçe'nin ve Millî Takımın futbolcusu Arda Güler, kariyerini gelecek sezondan itibaren Avrupa ve dünya futbolunun en büyük kulüplerinden Real Madrid’de sürdürecek. https://t.co/7jpe2BsU3G

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) July 6, 2023

Guler (18) je u Real stigao iz Fenerbahčea, a prošle sezone je za turski klub odigrao 35 utakmica i postigao šest golova.

Ofanzivni vezista, koga zovu “Turski Mesi”, odigrao je četiri meča za reprezentaciju i jednom se upisao u listu strelaca.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.