Putin naložio ruskim vlastima da osiguraju bezbednost ruskih građana

Izvor: Vostok.rs, 16.Jul.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin naložio ruskim vlastima da osiguraju bezbednost ruskih građana

Putin naložio ruskim vlastima da osiguraju bezbednost ruskih građana zatečenih u turskim aerodromima, rekao je portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, dodajući da je Putin takođe naložio da im se obezbedi logistička podrška.

„S obzirom na činjenicu da postoje poteškoće za mnoge putnike koji žele da odlete u Tursku, što je dovelo do nagomilavanja turista i državljana Rusije na aerodromima u Moskvi i drugim gradovima, kao i na osnovu potrebe da se organizuje povratak u zemlju ruskih turista iz Turske, predsednik Putin naložio je Ministarstvu saobraćaja i drugim organima izvršne vlasti da preduzmu mere za odgovarajuće informisanje putnika, za organizaciju njihovog prebacivanja sa turskih aerodroma, kao i da se putnicima koji čekaju odlazak u Tursku na ruskim aerodromima obezbedi sve što je potrebno do smirivanja situacije“, naglasio je Peskov.

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.