Pucnjava u turskom letovalištu, ubijena poznata pevačica

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u turskom letovalištu, ubijena poznata pevačica

Turska pevačica Hadžer Tulu ubijena je u noćnom klubu u blizini poznatog turskog letovališta Bodrum, kada je došlo do pucnjave, preneo je "Blic".

40-godišnja pevačica, inače veoma poznata u Turskoj, jedna je od dve žrtve obračuna vatrenim oružjem. Kako prenose mediji, pevačicu su kekari hitne pomoći pokušavali da ožive po prijemu u bolnicu, ali bezuspešno.

Hadžer Tulu rođena je 10. aprila 1978. godine u Izmiru u porodici migranata iz Bosne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pišu turski mediji. Pojedini mediji preneli su da Hadžer ima 15-godišnju ćerku.

Prema prvim informacijama, druga osoba ubijena u napadu je Mehmet Ali Surensoj, vlasnik kluba u kojem se pucnjava dogodila. Povređene su još četiri osobe.

Prema navodima lokalnih medija, pucano je iz automobila, a policija je za sada uhapsila četiri osobe, preneo je "Blic".

Bişeyin icadını yapmam lazım muhakkakGüzel Bir Bayram Sabahına Uyanmanız Dileklerimle Güneş Doğarken Umutlarınızla Birlikte Doğsun ☀️
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.