Pucano na ambasadu SAD u Ankari

Izvor: OkRadio.rs, 20.Avg.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano na ambasadu SAD u Ankari

Ankara – Na američku ambasadu u Ankari, oko 5 sati po lokalnom vremenu, ispaljeno je nekoliko hitaca iz vozila u pokretu, pri čemu je pogođen prozor kućice za obezbeđenje, preneo je turski Si-En-En. Timovi policije traže napadače koji su pobegli u belom automobilu, prenosi Rojters.   Kako se navodi, napad se dogodio u okolnostima pogoršanih odnosa Ankare i Vašingtona zbog suđenja američkom svešteniku Endru Bransonu u Turskoj.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Napad na ambasadu SAD u Ankari

Izvor: VOA, 20.Avg.2018

Na zgradu ambasade SAD u Ankari u Turskoj ispaljeno je nekoliko hitaca, ali nije bilo povređenih, saopštila je policija. Pucnjava se dogodila oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu. Policija je dalje traga za napadačima koji su pobegli u belom automobilu. Ambasda je ove nedelje zatvorena zbog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.