Poznati kuvar ponudio popust studentima, pa razbesneo ostale: Komentari šalju jasnu poruku FOTO

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 16:40

Poznati kuvar ponudio popust studentima, pa razbesneo ostale: Komentari šalju jasnu poruku FOTO

Turski kuvar Nusret Gokče, poznatiji kao Salt Bae, u svom bostonskom restoranu ponudio je studentima popust od 30 odsto, zbog čega su ga mnogi kritikovali. Naime, on je studentima ponudio zlatom omotane odreske za nešto više od 1000 dolara, piše San, a takvi odresci inače koštaju od 1500 dolara pa naviše.

"Ja nisam mogao da se školujem, obrazovanje je skupo. Zato dajem 30 odsto popusta svim studentima u restoranu Boston Nusr-Et", napisao je Salt Bae uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Instagramu na kojoj pozira ispred poslovne škole Harvard. Pratitelji su mu u komentarima pisali da, uprkos popustu na hranu, obrok u njegovom restoranu mogu priuštiti samo oni najbogatiji.

"Zašto onda ne platiš i stipendije studentima?", "Ovo je i dalje precenjeno", "Lep gest zapravo, ali i dalje košta previše", "Studenti nemaju novca, čoveče", "Student ne može priuštiti tvoj odrezak, spusti se na zemlju", neki su od komentara.

Inače, Salt Bae se i nedavno našao na udaru kritika nakon što je objavio snimak u kojem u rukama drži dva poveća komada mesa i poigrava se njima gurajući ih jedan o drugi.

Njegovo igranje mesom nije se baš svidelo njegovim pratiocima, koji ga ionako već kritikuju. Kritikovali su ga da se nepotrebno igra hranom, odnosno da to čini jedino u svrhu vlastite promocije, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.