Izvor: Luftika.rs, 12.Maj.2023, 13:28

Poznati brend u Srbiji povukao košulju za bebe zbog rizika od gušenja

Na sajtu državnog sistema za obaveštavanje potrošača NEPRO, u sredu je objavljeno da je brend „Zara“ sa domaćeg tržišta povukao jednu košulju za bebe.
Košulja je povučena iz prodaje zbog rizika od gušenja i to zbog dugmadi koja mogu lako da se otkače.
U pitanju je dečja košulji dugačkih rukava sa pet dugmića na prednjem delu. Model je 6048/551/400, a proizvođač je turska firma Istanbul Gomlek GIYIM SAN >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << VE TIC A.S.
– Sprovedenom naknadnom istragom i analizom rizika od strane proizvođača utvrđeno je da se dugmad koja se nalaze na košulji mogu lako otkopčati – odvojiti od košulje pa ih deca mogu staviti u usta i progutati – piše na sajtu Ministarstva trgovine.
Kupci imaju pravo da vrate robu i da dobiju povraćaj novca.
Poslednji primerci proizvoda, prodati su u januaru 2023. godine, navodi se na sajtu gde možete pogledati i fotografiju košulje.
Pojavila se šuga u Zari? Građani prijavili osip na stomaku i leđima

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

OVO JE KOŠULJA ZA BEBE POVUČENA IZ ZARE ZBOG GUŠENJA Svetlo plava sa pet opasnih dugmića

Izvor: Blic, 12.Maj.2023

Sa domaćeg tržišta, brend Zara povukao je košulju za bebe, objavljeno je na sajtu državnog sistema za obaveštavanje potrošača NEPRO na kome je prikazana i slika košulje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.