Povratak bivšeg kapitena u Naisu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak bivšeg kapitena u Naisu

Nakon jedne sezone pauze, koju je provela u Turskoj, u Naisu se vratila povremena reprezentativka i bivši kapiten Anastazija Đoković. Iako rukometašica originalno igra krilo, tokom prethodnih sezona u niškom klubu pokrivala je i bekovske pozicije.

28-godišnja rukometašica je prethodnu sezonu provela u ekipi Zagnospor iz Trabzona. Za Naisu je nastupala 5 sezona, a u poslednjoj koju je provela u Nišu debitovala je i za seniorsku reprezentaciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bila nominovana za najbolje levo krilo domaće lige, na portalu specijalizovanom za rukomet.

Lako će se uklopiti i predstavljati značajno pojačanje za sastav trenera Svetislava Jovanovića, koga očekuju izazovi u tri takmičenja. Popularna Zija je sa predsednikom kluba Lazarom Nenadovim sklopila dogovor o jednogodišnjoj saranji - kažu u klubu.

Podsetimo, Naisa je do sada već angažovala 5 rukometašica: golmane Marijanu Karić i Jovanu Stranjanac, bekove Suzanu Miličić i Sanju Simić, kao i desno krilo Tamaru Žarković. Ekipa je pripreme za novu sezonu, u kojoj ih očekuju nastupi u Super ligi, Kupu Srbije i evropskom Čelendž kupu, počela 31. jula i od tada svakodnevno treniraju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.