Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2020, 18:02

Potvrđen kalendar Lige nacija: Orlovi prvo u Rusiji

Turska prva stiže u Beograd

Biće to malo neobična situacija: nova sezona Lige nacija krenuće početkom septembra, a stara sezona će se završiti u – oktobru.

U tom narednom izdanju Lige nacija Srbija će igrati u grupi sa Rusijom, Turskom i Mađarskom, a UEFA je danas potvrdila i novi kalendar, pošto je morao da bude izmenjen zbog korone.

Naš državni tim će u prvom kolu, 3. septembra, igrati u gostima protiv Rusije, a tri dana kasnije će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dočekati Tursku. U oktobru će najpre ugostiti Mađarsku (11. oktobar), dok će posle toga Orlovi leteti u Tursku (14. oktobar).

I već u novembru će se grupna faza završiti utakmicama protiv Mađarske u gostima (15. novembar) i Rusije kod kuće (18. novembar).

Inače, između drugog i trećeg meča, 8. oktobra, Srbija će igrati protiv Norveške u Oslu meč polufinala baraža prvog izdanja Lige nacija.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.