Poslednji snimak devojke koja je umrla nakon operacije u Turskoj VIDEO

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 10:14

Poslednji snimak devojke koja je umrla nakon operacije u Turskoj VIDEO

Morgan Ribeiro (20) iz Velike Britanije, koja je imala operaciju želuca u Turskoj, preminula je u Beogradu nakon što joj je pozlilo u avionu tokom povratka kući.

Morgan Ribeiro je početkom januara otputovala u Tursku sa dečkom, kako bi imala operaciju želuca, koju je platila oko 3.000 evra.

Nesrećna devojka je nekoliko dana pre operacije objavila i svoj poslednji snimak na TikToku.

"Moj poslednji post pre operacije gubitka težine - vidimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se na drugoj strani", piše ispod snimka.

Podsetimo, u Turskoj je operisana 5. januara, a tri dana kasnije rečeno joj je da je bezbedno da se vrati kući. Morgan Ribeiro i njen dečko Džejms Bruster (19) ukrcali su se u avion za London, ali je njoj pozlilo tokom leta, zbog čega je letelica hitno prizemljena u Beogradu, gde je Morgan, uprkos svim naporima naših lekara, preminula.

Pročitajte i:

Ovo je Britanka koja je preminula u Beogradu FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PORUKOM KAO DA JE NASLUTILA SMRT! Potresno, ovo je poslednji snimak devojke koja je UMRLA U BEOGRADU posle operacije u Turskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024

Tri dana nakon operacije želuca u Turskoj rekli su joj da može bezbedno da se vrati kući, ali se njoj slošilo u avionu koji je hitno sleteo u Beograd..Britanka koja je umrla u Beogradu nakon operacije želuca u Turskoj objavila je snimak na TikToku nekoliko dana pre operacije...Morgan Ribeiro (20)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.