Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 15:36

Posle Vujadinovića Radnički doveo Vukadinovića

Došao na insistiranje trenera Lalatovića

U četvrtak Vujadinović, a u petak – Vukadinović. Obojica sa velikim stažom u inostranstvu i trebalo bi da budu velika pojačanja za Radnički.

Nišlije su danas promovisale Vukadina Vukadinovića (30), krilnog fudbalera koji je gotovo celu seniorsku karijeru proveo u Češkoj. Igrao je i za Slaviju i za Spartu, te za Teplice, Jablonec, Zlin, Karvinu i Taborsko, dok je jednu sezonu bio u turskom Bolusporu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Njegov mlađi brat Miljan Vukadinović je fudbaler Vojvodine, tamo gde je prošle sezone trenirao Nenad Lalatović, koji je novi trener Radničkog i koji je insistirao na dovođenju Vukadina Vukadinovića.

Celu karijeru gradio sam u inostrantsvu, a povratak u Srbiju bio je moguć samo u slučaju da dobijem poziv od nekog ambicioznog kluba. Kada mi je Nenad Lalatović predočio planove, ciljeve i ambicije Radničkog, nisam se mnogo razmišljao i brzo sam se dogovorio sa čelnicima kluba. Stekao sam mnogo iskustva u češkoj ligi i verujem da ću biti od pomoći Radničkom. Radujem se i budućim duelima protiv brata Miljana, pošto nismo imali mnogo prilika da igramo jedan protiv drugog. Igrali smo u Češkoj, ali nismo u Srbiji“, rekao je Vukadinović.

Nišlije su do sada dovele i defanzivca Nikolu Vujadinovića, golmana Damira Kahrimana i vezistu Aleksandra Pejovića.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.