Posle Tadića i Džeka, turski fudbal dočekao i Rebića VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 18:40

Posle Tadića i Džeka, turski fudbal dočekao i Rebića VIDEO

Hrvatski fudbaler Ante Rebić (29) danas je sleteo u Istanbul kako bi završio svoj transfer u Bešiktaš u koji stiže iz redova Milana.

Rebića su navijači Bešiktaša dočekali već po njegovom sletanju na aerodrom i priredili mu topao doček, uz pokliče, pesmu i skaniranje - kako to obično rade sa mnogim poznatim internacionalcima koji im dođu.

Bivši hrvatski reprezentativac u tabor turskog velikana stiže nakon što ga je trener "rosonera" Stefano Pioli otpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz svojih planova, a uprava prodala za "siću" kako bi se rešila njegovog ugovora od 3.5 miliona evra godišnje platr.

Rebić je Milan napustio u transferu vrednom dva miliona evra, ali u taj iznos su uključeni i bonusi koji mogu, ali i ne moraju biti ostvareni.

Turski "TRT Spor" ranije je pisao kako će Bešiktaš Milanu isplatiti tek 500,000 evra fiksne odštete uz mogućih milion evra bonusa.

Rebić će sa Bešiktašem potpisati ugovor do 2025. godine.

Očito, ovog leta, Turska je postala meka za igrače sa "ovih prostora", pošto su pre Rebića u Istanbul - samo u tabor Fenerbahčea - pristigli Edin Džeko i naš Dušan Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.