Izvor: MozzartSport.com, 27.Jan.2021, 19:47

Poraz Radnika na kraju priprema

Ruh iz Ljvova savladao sastav Slavoljuba Đorđevića - 3:2

Radnik iz Surdulice doživeo je poraz u poslednjoj pripremnoj utakmici u turskoj Antaliji. Od Surduličana je bio bolji ukrajinski Ruh iz Ljvova, koji je slavio sa 3:2 (1:1).

Golove u prvom poluvremenu postigli su Kondrakov u 29. min iz jedanaesterca, a do izjednačenja Radnik je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << došao preko Milovanovića u 34. minutu. Na početku drugog poluvremena gol za Ukrajince postigao je Gliha, a pogotkom Predraga Đorđevića iz slobodnog udarca u 70. minutu srpski tim izjednačio je rezultat na 2:2. Ipak, pred kraj meča Ruh je došao do do slavlja golom Fedorčuka.

Radnik je nastupao u sastavu: Kostić, Bogdanovski, Lukić, Jović, Djordjević, Oreščanin, Danoski, Stevanović, Kričak, Milovanović, Jokić.

Sastav Slavoljuba Đorđevića jeprvi deo sezone završio na devetom mestu Superlige, a na startu proleća 6. februara dočekuje Voždovac na svom terenu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.