Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2021, 20:22

Poraz Radnika na kraju priprema u Turskoj

SURDULICA

Fudbaleri superligaša Radnika koji se nalaze ne pripremama u Antaliji u Turskoj, odigrali su danas još jednu kontrolnu utakmicu pred povratak kući. Današnji rival bila je ekipa Ruha iz Ukrajine, koja je uspela da slavi pobedu protiv Surduličana sa 3:2 (1:1).

Ekipa Radnika igrala je u sastavu: Kostić, Bogdanovski (od 56.min. Spasić) , Lukić (od 46 min. Subotić), Jović (od 72.min. Biber), >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Đorđević, Oreščanin, Danoski, Stevanović, Kričak, Milovanović (od 83.min. Stamenković) , Jokić.

Rukh: Bandura, Zec, Vermienko, Gagun, Gliha, Kuharčuk, Pritula, Lijah, Karbin, Kondrakov, Sič.

Fudbaleri Rukha prvi su stigli do vođstva u 29.minutu igre pogotkom Kondrakova iz jedansesterca, a pet minuta kasnije u 34.minutu golom Milovanovića rezultat je bio poravnan 1:1, što je i bio konačan rezultat prvog poluvremena.U nastavku drugog dela igre već na samom početku Gliha iz slobodnog udarca dovodi u novo vođstvo od 2:1 ekipu Rukha, da bi surdulički superligaš u 70.minutu preko Predraga Đorđevića postigao lep pogodak za izjednačenje od 2:2. U samoj završnici meča Ukrajinci postižu pogodak za pobedu od 3:2.

V. Stamenković

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.