Počeo je ovogodišnji Egzit festival u Novom Sadu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2023, 22:19

Počeo je ovogodišnji Egzit festival u Novom Sadu

Muzički festival Egzit otvoren je u četvrtak (6. jula) na Petrovaradinskoj tvrđavi nadomak Novog Sada. Festivalske kapije očekuju goste iz više od 120 zemalja, saopštili su organizatori. Najveći broj posetilaca se očekuje iz Hrvatske, regiona Balkana, Turske, Nemačke, Australije, sa Novog Zelanda i iz SAD. Prvo veče festivala, koji traje sve do nedelje, 9. jula, obeležavaju nastupi predvodnika sastava The Prodigy na glavnoj festivalskoj bini, kao i di-džej setovi poznatih žena elektronske...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo Egzit 2023

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jul.2023

Muzički festival Egzit otvoren je 6. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi nadomak Novog Sada.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Popunjeno preko 90 odsto smeštajnog kapaciteta: Exit dovodi turiste iz celog sveta VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 12:30

Exit festival i ove godine dovodi veliki broj turista iz celog sveta, a u Novom Sadu popunjeno je preko 90 odsto smeštajnog kapaciteta. Najviše posetilaca dolazi iz Turske i zemalja regiona, a za sve festivalske fanove spreman je i Exitov kamp, koji je otvoren do 11. jula.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.