Počelo odbrojavanje, Željko donosi odluku!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 09:30

Počelo odbrojavanje, Željko donosi odluku!

Nećemo još dugo čekati na zvaničan stav najtrofejnijeg evropskog trenera.

Već par meseci koliko traje pandemija koronavirusa, od Obradovićevog povratka u Srbiju iz Istanbula spekuliše se hoće li se naš proslavljeni stručnjak vratiti na klupu Fenerbahčea.

Bilo je u ovom periodu različitih informacija, u jednom trenutku je delovalo da je dogovor postignut o nastavku saradnje, ali je Obradović otvorenim pismom navijačima krajem aprila potvrdio da razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još nije bilo, ni sa upravom Fenerbahčea, niti sa nekim drugim klubom.

Ništa konkretnije se još uvek nije dogodilo, ali turski Skaj Sport je juče otkrio da će Obradović svoju odluku doneti do 15. juna.

U svakom slučaju, njegov važeći ugovor ističe ovog meseca, pa će situacija uskoro biti poznata.

-
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.