Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2021, 21:31

Pobeda Radnika u meču sa Dinamom iz Tbilisija

SURDULICA

Fudbaleri Radnika iz Surdulice, koji se nalaze na pripremama u Turskoj u Antaliji danas u prijateljskoj utakmici, koja je odigrana od 14 sati po našem vremenu uspeli su posle mnogo bolje igre u toku cele utakmice da sa 1:0 savladaju ekipu Dinama iz Tbilisija.

 Sama igra izgledala je kao prava prvenstvena, a fudbaleri Radnika pokazali su mnogo više od svog renomiranog rivala i savim zasluženo su stigli do pobede.

 Radnik je poveo još u 40.minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << igre pogotkom Zorana Danoski, zahvaljujući odličnoj asistencij Spasića.

Ostali deo utakmice protekao je u nadmoćnosti tima iz Srbije, u želji da postigne još neki pogodak i sačuva prednost.

Na njihovo zadovoljstvo, rezultat ovog prijateljskog odmeravanje snage ostao je nepromenjen do kraja samog meča.

FK RADNIK Randjelovic(g) , Spasić, Lukić, Jović, Djordjevic, Orescanin, Danoski, Stevanović, Kricak, Milovanovic, Jokić.Igrali su još:

Biber, Subotić, Radmanovac, Bogdanovski, Stojanovic, Stamenkovic, Witan Sulaeman

FK DINAMOKvaskhvadze (g), Lashvili, Kobouri, Mongil, Sporkslede, Gbegnon, Papava, Kutsia, Mekvabishvili, Gabedava, Marusic

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Surduličani slavili protiv Dinama iz Tbilisija

Izvor: Danas, 23.Jan.2021

U prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji, fudbaleri superligaša Radnika iz Surdulice pobedili su Dinamo iz Tbilisija sa 1:0 (1:0). 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.