Plej Virtusa stiže u Galatasaraj

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 20:30

Plej Virtusa stiže u Galatasaraj

Danski košarkaš Ife Lundberg mogao bi da bude novo pojačanje Galatasaraja iz Istanbula.

Kako prenosi "Korijere di Bolonja" Galatasaraj je spreman da dovede Danca u svoje redove

Novi trener ekipe iz Istanbula Zvezdan Mitrović ga želi u svojim redovima, dok sa druge strane Serđo Skariolo ga ne vidi u sledećoj sezoni.

U Turskoj su ovaj potencijalni transfer predstavili kao "bombu", a pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << italijanski list navodi da je dogovor veoma blizu.

Lundberg je prošle sezone postizao osam poena po utakmici, uz 2.2 skoka i 2 asistencije po meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelski centar stigao u Hapoel

Izvor: B92, 09.Jul.2023

Jovel Zusman novo je pojačanje ekipe Hapoela iz Jerusalima...Ekipa iz Jerusalima se dodatno pojačala, jer su sledećoj godini ima velike ambicije gde želi da skine Makabi sa trona šampiona Izraela...Trener Hapoela, Aleksandar Džikić imaće mnogo bolju ekipu, jer sem Zusmana, ekipa iz Jerusalima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.