Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 19:24

Pirlovim štoperskim problemima nema kraja: Demiral ponovo povređen, propušta Barselonu i gradski derbi

Tek što se oporavio, turski defanzivac povredio butni mišić na sinoćnjem meču sa Dinamom

Povrede nikako da zaobiđu poslednju liniju Juventusa ove sezone. Posebno njen centralni deo. Od četvorice štopera, koliko ima na raspolaganju, Andrea Pirlo na svakoga od njih nije mogao da računa u barem jednom delu prvenstva. I taman kada se činilo da ih konačno sve ponovo ima “na okupu“, italijanski stručnjak će u narednom periodu ponovo biti lišen usluga >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Meriha Demirala.

Naime, turski reprezentativac se nakon desetak dana odsustva sa terena našao u startnoj postavi Juventusa za sinoćni meč sa Dinamo Kijevom, ali je isti morao da napusti u 68. minutu zbog povrede butnog mišića. Očigledno je Pirlo požurio sa njegovim vraćanjem u tim. Demiral je u toku dana podvrgnut testovima u Juventusovom medicinskom centru, ali će na preciznije prognoze u taboru šampiona Italije morati da sačekaju još deset dana.

Posle povrede mišiča zadobijene na sinoćnjem meču, Merih Demiral je podvrgun testovima u našem medicinskom centru. Testovi su pokazali povredu desne butine niskog stepena. Njegovo stanje biće provereno ponovo za deset dana“, navodi se u saopštenju torinskog kluba.

U narednih deset dana, koliko Demirala neće biti na terenu, Juventus očekuje gradski derbi sa Torinom u subotu, potom sredinom nedelje meč za prvo mesto u grupi protiv Barselone na Kamp Nou, i na kraju iste gostovanje Đenovi.

Da stvar bude još gora, Demiralova povreda stigla je samo dva dana nakon što je istu po treći put zadobio i Đorđo Kjelini. Iskusni Italijan već je dva puta odsustvovao sa terena iz identičnog razloga, zbog čega je u aktuelnoj sezoni odigrao svega četiri utakmice, a česta odsustva centralnih defanzivaca navela su upravu kluba da već priprema teren za predstojeći prelazni rok. Navodno je na listi kandidata Samjuel Umtiti.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.