Pirlo dobio otkaz u Turskoj dva kola pre kraja sezone

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 17:31

Pirlo dobio otkaz u Turskoj dva kola pre kraja sezone

Slavni Italijan odlazi posle serije promenljivih rezultata i dva vezana poraza u kojima je njegova ekipa primila čak sedam golova.

Italijanski trener Andrea Pirlo nije više šef stručnog štaba Karagumruka, saopštio je danas turski fudbalski klub.

Pirlo i njegovi saradnici će napustiti kormilo ekipe dva kola pre kraja.

"Omogućili smo Pirlu i njegovom stručnom štabu da ranije napuste klub kako bi mogli da planiraju budućnost. Pokušaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pobedimo u svim preostalim utakmicama do kraja sezone. Srećni smo što smo jednu sezonu saradjivali sa Andreom, kome se zahvaljujemo na doprinosu klubu. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju turskog kluba.

Pirlo (44) je preuzeo Karagumruk u junu 2022, a imao je ugovor sa turskim klubom do 30. juna ove godine. Vodio je ekipu na 34 utakmice uz učinak od 11 pobeda, 11 nerešenih i 12 poraza.

On je pre turskog kluba trenirao Juventus.

Karagumruk se nalazi na devetom mestu na tabeli turskog prvenstva sa 44 boda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.