Pepe isplatio plate i napustio Bešiktaš

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe isplatio plate i napustio Bešiktaš

Veliki gest portuglaskog fudbalera, koji je raskinuo ugovor sa Bešiktašom.

Foto: MN Press

Za protivničke navijače Pepe nikada nije bio omiljen. Štaviše…

Poprtugalac je jedan od onih fudbalera koje pristalice kluba protiv kojeg igra preziru, dok ga navijači kluba za koji nastupa – obožavaju. Tako je bilo dok je nosio dresove Reala i Bešiktaša.

Dobro ste pročitali – "nosio", jer Pepe više nije član crno-belih iz Istanbula. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << A Bosfor je napustio u velikom stilu…

Mediji u Turskoj tvrde da je stameni defanzivac otišao iz Bešiktaša pre vremena zbog finansijskih problema. Pepe je po dolasku iz Reala potpisao ugovor sa novim klubom, po kojem je godišnje zarađivao blizu pet miliona evta.

Bešiktaš je u međuvremenu zapao u dugove, pa je Pepe ostao bez nekoliko poslednjih plata, kao i veći deo ekipe. Portugalski fudbaler iskoristio je situaciju i zatražio prevremeni raskid ugovora, na šta je Bešiktaš morao da pristane.

Pre nego što je napustio Bosfor, Pepe je isplatio zaostale plate radnicima na stadionu, pre svega spremačicama i kuvarima. Ovu informaciju objavili su turski mediji.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.