Pao rekord u Turskoj, Amerikanac brojao do 48! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao rekord u Turskoj, Amerikanac brojao do 48! (foto)

Kakav meč za 29-godišnjeg beka.

Bešiktaš je u okviru turskog šampionata dočekao Afjon, domaćin je nakon velike i neizvesne borbe slavio sa 92:90.

Pobedu domaćeg sastava je na sekund do kraja overio sa linije za slobodna bacanja Burak Čak Jildizli, a ovaj susret će ostati upamćen po neverovatnoj partiji američkog šutera, koji se na kraju ipak našao na poraženoj strani.

Bivši igrač Ludvisburga i MZT Skoplja Džordon Kroford je ubacio Bešiktašu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čak 48 poena (indeks 41), šutirao je 13/19 za dva poena, 6/7 za tri i 4/4 sa linije za slobodna bacanja, za prvih 14 minuta ubacio je čak 28 poena, nije promašio nijedan šut.

To je i rekord sezone u Turskoj, zaista neverovatan meč za iskusnog beka, ovakve partije retko imamo priliku da vidimo u evropskoj košarci.

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’da Jordon Crawford, Beşiktaş Sompo Sigorta karşısında alev aldı!

🔥28 sayı

🔥2 asist

🔥5/5 iki sayı

🔥5/5 üç sayı

🔥3/3 serbest atış pic.twitter.com/YyEVYp1bX8

— TrendBasket (@TrendBasket) February 27, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.