Palma obučavao Brenu u kik boksu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma obučavao Brenu u kik boksu (VIDEO)

Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena Svečanom prijemu za kik boksere Palminih tigrova i reprezentacije Turske, ministre u Vladi Srbije, ambasadore i druge goste, posle meča koji je održan u Jagodini, prisustvovala je i Lepa Brena, koja je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << održala koncert u hali sportova JASSA u Jagodini u sklopu 21. međunarodnog kik boks meča povodom slave Svetog Jovana.Domaćin ove manifetscaije Dragan Marković Palma, kao iskusan poznavalac ovog sporta, obučavao je Brenu tehnikom kik boksa, udarcima rukom i nogom.Estradna zvezda je tom prilikom rekla da će postati član kik boks kluba Palmini Tigrovi. Pročitajte još: Tradicionalni kik boks meč u Jagodini: Boksuje i Veljko Ražnatović, peva Lepa Brena "Brena je veoma brzo savladala osnove tehnike kik boksa. Zato nemoj da se neko iznenadi ako na narednom meču 7. jula 2019. godine, Brena bude u sastavu Palminih tigrova" rekao je Marković.DAČIĆ I BRENA PEVALI AMBASADORIMA U JAGODINIPrvi potpredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić i Lepa Brena zapevali su predsatvnicima diplomatskog kora, ambasadoru Narodne Republike Kine Li Mančangu, ambasadoru Turske Tanžu Bilgiču, ambasadoru Egipta Amr Fathi Mohamedu Alguvejliju, ambasadoru Palestine Mohamedu Nabhanu, ambasadoru Katara Mubaraku Fahatu Altaniju, kao i Otpravniku poslova ambasade Makedonije Vasku Grkovu, Prvom sekretaru ambasade Gvineje Musi Kamari i Drugom sekretaru ambasade Rumunije Alinu Ciocaneuu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PODIGLA JE NOGU IZNAD NJEGOVE GLAVE Pogledajte kako Lepa Brena i Dragan Marinković Palma BOKSUJU (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Jul.2018

Lepa Brena napravila je koncert u Jagodini na jednom tradicionalnom kik boks takmičenju na kojem je pobedu odneo Veljko Ražantović, sin Balkanske dive Cece Ražantović, a na manifestaciji je bio i političar Dragan Marinković Palma. Lepa Brena i Palma su u jednom trenutku počeli da boksuju pred...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.