PUŠTAMO SNIMKE I DOKAZE! Oglasili se iz TURSKE BOLNICE u kojoj je Miljana operisana - uputili PRETNJE Kulićevoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 22:41

"PUŠTAMO SNIMKE I DOKAZE!" Oglasili se iz TURSKE BOLNICE u kojoj je Miljana operisana - uputili PRETNJE Kulićevoj

Preokret!

Miljana Kulić nefavno je odlučila da ode pod nož i da smanji želudac kako bi što pre smršala. Ovaj zahvat je rešila da odradi u Turskoj. Međutim, nije ni slutila da će joj zbog toga visiti život o koncu.

Naime, njoj se zdravstveno stanje iskomplikovalo nakon intervencije zbog čega je hitno operisana u Kliničkom centru Niš. Miljana je izgubila dosta krvi, izvađena joj je slezina i uvedena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u veštačku komu.

Njena majka Marija danas je poručila da nikome ne bi preporučila da ode u kliniku koju je posetila njena ćerka, te da će ih tužiti zbog toga što je rijaliti učesnici bilo ugroženo zdravstveno stanje.

 Sada se na društvenoj mreži Instagram oglasila stručna konsultantkinja i koordinator klinike u kojoj je Miljana operisana i javno zapretila Kulićima.

- Hajde ispričaj šta imaš, pa da onda puštamo snimke i dokaze - napisala je stručna konsultatkinja na svom Instagram storiju, nakon što je pročitala izjavu Marije Kulić.

- Malo sam bolje, situacija se malo stabilizovala, pa sam zbog toga malo bolje. Sedim u crkvi, sedim ispred bolnice, idem tamo-vamo. Miljana je bolje, kažu da je bolje, čula sam se njom, šta će da mi kaže... Ne zna šta ju je snašlo, šta može da kaže, važno je da ide na bolje - rekla je Marija i dodala:

- U tu kliniku ni slučajno da je neko išao! Ma, ni slučajno! Tek ću da pričam kad prođe sve ovo, izvinite zaista, nemam snage više da pričam - zaključila je Marija za Pink.rs

BONUS VIDEO: PROCURIO SRAMAN SNIMAK: Zvezda zadruge zove PROSTITUTKU uz BIZARAN USLOV - ona traži 70 EVRA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASILI SE IZ TURSKE BOLNICE GDE JE MILJANA OPERISANA Zapretili Kulićima: "Hajde, ispričajte šta imate, pa PUŠTAMO SNIMKE"

Izvor: Blic, 01.Avg.2022

Miljana Kulić operisala je želudac u jednoj bolnici u Turskoj i tada je počela njena agonija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.