PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ TURSKE: U fokusu posete unapređenje ekonomskih i politickih odnosa!

Izvor: Press, 29.Jan.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO IZ TURSKE: U fokusu posete unapređenje ekonomskih i politickih odnosa!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će u fokusu razgovora koje će imati sa turskim predsednikom Redžepom Taipom Erdoganom biti dalje unapređenje ekonomskih i političkih odnosa i dolazak novih turskih investitora u našu zemlju
- Za nas je važno i da razgovaramo o turskoj političi na Balkanu, o unapređenju naših prijateljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odnosa i o tome da vidimo šta je to što oni očekuju u odnosima između Srbije i BIH- rekao je Vučić, koji boravi u poseti Turskoj, za TV Pink.

On je naveo i da je važno da se razgovara o tome šta su naši i njihovi interesi i da li mogu da se naprave određeni pomaci po pitanju infrastrukturnih projekata sa BIH, kao i da li mogu da se naprave bilo kakvi pomaci po pitanju konačnog definisanja granica Srbije i BIH.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u ponedeljak razgovarati sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i bošnjačkim članom Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas susret Erdogan – Izetbegović – Vučić

Izvor: SandzakPress.net, 29.Jan.2018

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u ponedjeljak će se susresti s predsjednikom Republike Turske Recepom Tayyipom Erdoganom. Očekuje se da će tema razgovora biti saradnja u regiji i trasa brze ceste Sarajevo – Beograd. Vučić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.