PRED MEČ PROTIV ORLOVA: Domaćin UBEDLJIV protiv Britanaca (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED MEČ PROTIV ORLOVA: Domaćin UBEDLJIV protiv Britanaca (VIDEO+FOTO)

U ponedeljak igraju Turska i Srbija.

Reprezentacija Turske ubedljivo je pobedila Veliku Britaniju (84:70) u meču drugog kola D grupe. Turci su uspeli da se izdignu posle poraza od Rusije u prvom kolu i lako su savladali Veliku Britaniju, koja očigledno nema šanse da se domogne plasmana u osminu finala. Posle pobede protiv Britanaca, Turci su jasno pokazali da će se sa Srbijom boriti za drugo mesto u D grupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je za očekivati da Rusi bez većih problema zadrže prvu poziciju.

Hosts @TBForgtr 🇹🇷 get their 1st #EuroBasket2017 win👏🏻!

📊 https://t.co/KtoazX859r pic.twitter.com/ho9NUsInag

— FIBA (@FIBA) 02. септембар 2017.

Najraspoložniji kod Turaka bio je Melih Mahmutoglu, koji je ubacio čak 7 trojki iz 11 pokušaja i meč završio sa 24 poena. Uz to je upisao i šest asistencija. Pratio ga je Semih Erden sa 19 poena i 5 skokova, po 11 poena su postigli Džedi Osman i Furkan Korkmaz. Kod Britanaca, kao i protiv Belgije,  ponovo najbolji Gabe Olaseni, imao je dabl-dabl učinak od 15 poena i 14 skokova, a isti broj poena kao on ubacio je Endrju Lorens.

Posle drugog kola u grupi D Rusija je prva na tabeli sa dve pobede, po jednu imaju Srbija, Letonija, Turska i Belgija, dok je Velika Britanija na začelju sa dva poraza. Nedelja je dan pauze, a parovi u trećem kolu su: Turska - Srbija, Letonija - Velika Britanija i Rusija - Belgija.

TABELA: Rusija 2-0, Srbija 1-1, Turska 1-1, Letonija 1-1, Belgija 1-1, Velika Britanija 0-2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.