PRAVE BALKANSKU KOLONIJU: Nakon Džeka i Tadića, velikan hoće još jednog reprezentativca Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:11

PRAVE BALKANSKU KOLONIJU: Nakon Džeka i Tadića, velikan hoće još jednog reprezentativca Srbije

I Hrvat u opticaju.

Turski velikan Fenerbahče rešio je da uloži u svoj tim pred narednu sezonu, te je najavio potpunu rekonstrukciju, a u njoj kao najveća pojačanja figuriraju igrači sa ovih prostora.

Udarne igle biće Dušan Tadić i Edin Džeko, a piše se i o dolasku golmana Dinama iz Zagreba Dominika Livakovića.

Međutim, novo ime na radaru turskog kluba je srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i član Udinezea Lazar Samardžić.

Interesovanje za njega su su pokazali Napoli, Inter i Milan, a trener roso-nera Stefano Pjoli vidi Samardžića kao nosioca igre ekipe u narednim sezonama.

Fenerbahče je poslao zvaničnu ponudu od devet miliona evra, ali je jasno da im ovaj potez neće proći, već će morati da je makar udvostruče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.