PONOVO UHVAĆENI ZAJEDNO! Pogledajte novu fotku Emine sa novim frajerom MILIJARDEROM!

Izvor: Svet, 29.Okt.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO UHVAĆENI ZAJEDNO! Pogledajte novu fotku Emine sa novim frajerom MILIJARDEROM!

Spekuliše se da Emina Jahović duže vreme uživa u vezi sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a nova fotografija isplivala je na društvenim mrežama.
Nakon kraha ljubavi sa Mustafom Sandalom, Emina se zaljubila u nekadašnjeg sportistu, a jednog od najuticajnijih biznismena u Turskoj.


Njih dvoje svoju vezu nisu hteli da priznaju u javnosti, ali sada je Sadetin objavio fotografiju na kojoj se pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << članova porodice, nalazi i Emina koja je glavu naslonila na njegovo rame.

Emina Jahović je na pitanje o novom emotivnom izabraniku letos novinarima u Turskoj besno zalupila vrata od automobila.
S druge strane, Saran je bio nešto komunikativniji, te se na aerodromu na kojem su ga sačekale brojne televizijske ekipe, nasmejao i rekao da nikada takve stvari nije želeo da komentariše, pa neće ni sada.
SvetSvet
The post PONOVO UHVAĆENI ZAJEDNO! Pogledajte novu fotku Emine sa novim frajerom MILIJARDEROM! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.