POMIRENJE U TURSKOJ: Sonja i Lukas su opet zajedno, a evo ZAŠTO SE KRIJU

Izvor: Story, 11.Okt.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRENJE U TURSKOJ: Sonja i Lukas su opet zajedno, a evo ZAŠTO SE KRIJU

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, pomirio se sa suprugom Sonjom pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. Naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, oni su se pomirili. Njih dvoje kriju od većine prijatelja da su ... The post POMIRENJE U TURSKOJ: Sonja i Lukas su opet zajedno, a evo ZAŠTO SE KRIJU appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ACA LUKAS I SONJA PONOVO ZAJEDNO Otkrivamo detalje tajnog puta u Tursku, pevač za sedam dana ISKEŠIRAO 15.000 EVRA

Izvor: Blic, 11.Okt.2018

Pevač Aleksandar Vuksanović alijas Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović obnovili su ljubav pre nego što su zvanično potpisali papire za razvod. Naime, bez obzira na teške reči koje su pale među njima i to što ga je ona prijavila za nasilje u porodici, za koje on tvrdi da ga nije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.