Ovo je moj muž Emina Jahović spremna na DRUGI BRAK, pevačica progovorila iskreno o ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 18:33

"Ovo je moj muž" Emina Jahović spremna na DRUGI BRAK, pevačica progovorila iskreno o ljubavi

Pevačica se 2018. razvela od Mustafe Sandala kog je mnogo volela i sa kojim je bila u braku 10 godina. Iako joj razvod nije lako pao, još uvek veruje u ljubav.

Emina Jahović je zbog ljubavi ostavila sve što je imala u Srbiji i otišla u Tursku, gde se udala za pevača Mustafu Sandala i rodila dva sina.

Pevačica priznaje da je napravila grešku jer ne razmišlja kada se zaljubi, te da za nju i posle braka dugog jednu deceniju, ima prostora i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za drugi.

- Kada sam se razvela, mislila sam da se više nikad ne bih udala, a sada sve više mislim suprotno... Mi smo povređeni, padnemo i ustanemo. Žena sam koja voli brak. Nije mi prirodno da ako imaš partnera, i u nekim si određenim godinama, da ga predstavljaš kao dečka, lepše je kada kažeš: "Ovo je moj muž". Život mi je odavno u koferu, što više prolazi vreme, sve više se smanjuje svet u mojoj glavi. Za mene nije bitno da li je to Istanbul ili Beograd. Jedino u Americi ne bih mogla da živim. Vaspitana sam tako, dosta sam konzervativna. Otišla sam u Istanbul, ostavila sam karijeru, bilo je teško, bila sam u stranom svetu, koliko god su ti ljudi bili fini prema meni. To mora da bude ljubav, ako nije, to je onda mučenje. Toliko sam bila zaljubljena u svog muža, tadašnjeg dečka, da sam otišla glavom bez obzira, nisam razmišljala. Gubim vezu sa realnošću kada se zaljubim - priznala je ona.

Ni posle toliko godina, Emina Tursku ne doživljava svojim domom, iako su joj sinovi jednim delom Turci.

- Bolje se osećam u Srbiji. Tamo se osećam kao stranac, iako su mi deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, malo je ljubomoran, pa neće da priča - rekla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.