Otišla na operaciju grudi i ostala bez bradavica FOTO

Izvor: B92, 23.Jan.2024, 17:49

Otišla na operaciju grudi i ostala bez bradavica FOTO

Kloe Rouz, model sa platforme Onli fans (22), nakon operacije podizanja grudi u Turskoj, hitno je prevezena u bolnicu čim je kročila na tlo Velike Britanije.

Kloi Rouz iz Halifaksa platila je 2.800 dolara operaciju podizanja grudi u Istanbulu. Kada se probudila nakon intervencije shvatila je da je sve krenulo po zlu. Prijatelji koji su bili sa njom rekli su da su lekari uzeli više kože sa njenih grudi, što je dovelo do gubitka cirkulacije i izazvalo nekrozu – smrt telesnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tkiva, a to su njene bradavice.

"Trenutno čekam hitnu operaciju. Prestrašena sam i istraumirana, ali ne mogu dovoljno da se zahvalim svima koji su mi spasli život. Osećaj olakšanja je neopisiv. Sleteli smo u Veliku Britaniju i sada nas hitno prevoze do bolnice", napisala je Kloi Rouz na društvenim mrežama.

Prijateljica Rejčel Muča (22) bila je sa Kloi Rouz u Istanbulu i rekla da su lekari smatrali da je Kloe spremna za let i da je sve u redu.

"Kloi je želela da se oseća dobro i da bude sigurnija u sebe. Nije volela izgled svojih grudi, pa je zakazala operaciju u Turskoj, gde je mnogo jeftinije nego u Velikoj Britaniji. Otišli smo u ponedeljak i ona je operisana u utorak. Doktori su rekli da je operacija prošla dobro, ali kada se Kloe probudila, vrištala je od bola. Ostala joj je nekroza bradavica, te joj bradavice umiru. Lekar nam je stalno govorio da je sve dobro, ali nije bilo", rekla je Rejčel Muča.

Kloini prijatelji su podelili slike njenih grudi na društvenim mrežama da bi ljudi videli šta se zapravo desilo. Prijatelji i porodica su sakupili novac i Kloi Rouz hitno avionom prebacili u Veliku Britaniju, piše Dejli mejl.

Podsetimo, stotine turskih klinika oglašavaju se na platformama poput Fejsbuka i Instagrama i to ciljano u Velikoj Britaniji.

Kompanije tvrde da su njihove cene subvencionisane od vlade "za promovisanje Turske kao destinacije za medicinski turizam".

Najnoviji objavljeni podaci pokazuju da je 2019. godine, navodno, 1.087.000 pacijenata iz 165 zemalja posetilo Tursku, doprinoseći sa 8 milijardi funti ekonomiji.

Ministarstvo spoljnih poslova Velike Britanije je obećalo da će rešiti taj problem i "isterati pravdu".

"Žao mi je što čujem ovako nešto. Moja kancelarija je stupila u kontakt sa Ministarstvom spoljnih poslova, u kojem su obećali da će situacija da se sredi. Nastavićemo da činimo sve što je u našoj moći da Kloi i njena porodica prođu što bezbolnije kroz ovaj proces", rekla je članica parlamenta iz Halifaksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.