Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac zavezao ćerku za kombi i vozio ga, a evo kako je opravdao svoj čin (VIDEO)

Društvene mreže je zapanjio snimak iz Turske, koji se definitivno ne viđa svaki dan. Otac je snimljen kako vozi kombi, na čijem kraju je zavezao ćerku (13)

Kombi je snimljen u regiji Kankiri's Jajlakent, koja se nalazi severno od glavnog grada Ankare. Policija je uz pomoć registracije na vozilu identifikovala vozača i privela ga.

U pitanju je muškarac Idris K. koji ima čak osmoro dece, a on je za ovaj čin imao sledeće opravdanje.

Naime, policiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je rekao da je ćerku zavezao jer je ona htela da se vozi na nosaču za bickle.

Međutim, dodao je, vozio ju je tako zavezanu oko 400 metara,a onda ju je odvezao. Rekao je i da je na nosaču za bicikle bila sigurna jer on može nositi težinu do 150 kilograma.

Njegov sin Enis K. (22) je kasnije objasnio da je medijska hajka rastužila njegovu porodicu.

Iz policije još uvek nisu saopštili koje su korake preduzeli protiv oca devojčice.

#Turkey: A woman was tied to the back of the minibus. #SHOCKING pic.twitter.com/A29xC7QObx— Ali Özkök - علي أزكوك (@Ozkok_) 28. август 2018.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.