Osumnjičeni za ubistvo devojčice iz Skoplja i penzionera iz Velesa uhapšen u Turskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2023, 00:09

Osumnjičeni za ubistvo devojčice iz Skoplja i penzionera iz Velesa uhapšen u Turskoj

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski izjavio je uveče 5. decembra da je uhapšen Ljupčo Palevski, prvoosumnjičeni za ubistvo 14-godišnje Vanje Đorčevske i penzionera iz Velesa Panča Žežovskog. Spasovski je na konferenciji za novinare rekao da je Palevski, za kojim je izdata međunarodna poternica, uhapšen u gradu Belikesir, u azijskom delu Turske. Ministar je rekao da je pokrenuta procedura za određivanje ekstradicionog pritvora osumnjičenom za ubistvo 14-godišnje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA VANJE IMAO DOJAVU IZ POLICIJE Dao se u beg kad su mu javili da je glavni osumnjičeni: Pronađen i Vanjin telefon

Izvor: Blic, 06.Dec.2023

"Nesumnjivo je da je neko iz policije dao informacije o ubistvu Vanje Gorčevske (Đorčevske) i Pančea Žežovskog, pa je na osnovu toga, osumnjičeni organizator i realizator Ljupčo Palevski-Palčo pobegao iz Makedonije", izjavio je ministar policije, Oliver Spasovski na konferenciji za novinare.

Nastavak na Blic...

Uhapšen Ljupčo Palevski Palčo osumnjičeni za ubistvo male Vanje!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Dec.2023

SKOPLJE – Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski potvrdio je večeras na vanrednoj konferenciji za medije da je uhapšeno pet osoba osumnjičenih za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Đorđevske iz Skoplja, kao i da je među njima i Ljupčo Palevski Palčo. Spasovski je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

HARAO SA ISTOM BANDOM Vanjin ubica u maju uhapšen sa ilegalnim oružjem: Policija ga uhvatila dok je tražio zlato

Izvor: Blic, 06.Dec.2023

Ljupčo Palevski-Palčo, koji je juče uhvaćen u Turskoj, inače glavni osumnjičeni za monstruozno ubistvo 14-godišnje devojčice Vanje Gorčevske (Đorčevske), kao i 74-godišnjeg Panče Žežovskog, poznat je od ranije policiji i tužilaštvu u Severnoj Makedoniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.