Ode Željko!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 23:23

Ode Željko!

Rastanak!

Preokreti su karakterisali pregovore Fenerbahčea i Željka Obradovića na kraju ove sezone. Na kraju - odlazak slavnog stručnjaka sa jednom titulom evropskog prvaka na klupi ovog tima.

Čelnici kluba koji je finansijski dosta oslabio ove sezone zbog čega su usledili i slabiji rezultati su ponudili Željku daleko slabiju, skoro duplo nižu platu nego što je imao.

Iako je dogovor bio blizu, kako su navodili turski mediji, sada je definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Željko nije dobio ono što je tražio i da je rastanak definitivan.

Njemu je ugovor istekao, a videćemo da li će odmoriti godinu dana kako je bilo reči ili će pronaći novi klub u Evroligi.

Željko je u Fener stigao 2013. godine, a četiri puta je osvojio titulu u Turskoj, ima i tri Kupa te zemlje sa ovim timom.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.