Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije u grupi sa SAD i Turskom

Odbojkašice Srbije igraće s prvoplasiranim SAD i petoplasiranom Turskom u B grupi na završnom turniru Lige nacija u Nanđingu.

A grupu čine Kina, Brazil i Holandija. Takmičenje po grupama biće igrane od 27. do 29. juna, 30. juna će biti igrana polufinala, a finale i meč za treće mjesto je 1. jula.

Ligu nacija je Srbija završila na drugom mjestu s 12 pobjeda i tri poraza, a iza selekcije SAD, koja ima pobjedu više. Oslabljena Srbija je u četvrtak u posljednjem kolu na turniru u Argentini savladala Južnu Koreju 3:0 (25:17, 25:20, 25:11). Prethodno je pobijedila SAD i Argentinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.