Odbojkašice Srbije pobedile Južnu Koreju u Ligi nacija

Izvor: Beta, 16.Jun.2022, 22:18

Odbojkašice Srbije pobedile Južnu Koreju u Ligi nacija

Odbojkašice Srbije pobedile su večeras u Braziliji Južnu Koreju sa 3:0 (40:38, 25:22, 25:22), u drugom kolu druge sedmice Lige nacija.Srbiju je do pobede predvodila Ana Bjelica sa 23 poena. Pratile su je Bianka Buša sa devet i Jovana Stevanović i Sara Lozo sa po osam poena.Kod Južne Koreje su se izdvojile Jerim Go sa 17 i Minkjang Hvang sa 13 poena.Srbija je na šestom mestu sa 12 bodova, dok je Koreja na poslednjoj, 16. poziciji bez osvojenih poena.U narednom kolu, Srbija će 17. juna igrati protiv Turske, dok će se Južna Koreja sastati sa Holandijom.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije nadigrale Južnu Koreju

Izvor: RTS, 16.Jun.2022

Odbojkašice Srbije nadigrale su selekciju Južne Koreje sa 3:0 (40:38, 25:22, 25:22) na turniru u Braziliji. Posle žestoke i ravnopravne borbe u prvom setu srpske odbojkašice su preuzele inicijativu i gotovo rutinski došle do pobede. . Posle poraza od Italije, odbojkašice...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.