Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZVANIČENO: Vladimir Micov ima novi klub (FOTO)

Bivši srpski reprezentativac završio je svoju misiju u Turskoj i seli se u ‘grad mode’, gde će postati novi član ‘manekena’.

Ono što se prethodnih dana spominjalo kroz evropske medije, sada je dobilo zvaničnu potvrdu – Vladimir Micov novi je košarkaš Olimpije iz Milana, ili Armanija, ako je tako nekome bliže.
Potvrda je stigla iz italijanskog kluba, koji je osim Micova i novog trenera Simonea Pjaniđanija, doveo još tri vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jaka pojačanja.
Prva zvezda biće Endrju Gaudlok, popularna ‘crna mamba’ i do pre dve sezone šuter Fenerbahčea, a stigli su i Dairis Bertans i Amata Mbaje.
Za Micova je ovo povratak u Italiju, pošto je već dve sezone proveo u Kantuu, a u Galatasaraju je bio od 2014. godine. OSvojio je Evrokup 2016. godine, a prošle sezone je imao prosek od oko 1o poena po utakmici.
Geçtiğimiz yıllarda Galatasaray Odeabank’ta görev yapan Vladimir Micov, İtalyan ekip Emporio Armani Milano’ya transfer oldu. pic.twitter.com/yIcjo19uj1
— e-Raportal (@e_Raportal) July 10, 2017

The post OZVANIČENO: Vladimir Micov ima novi klub (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pjaniđani "kroji" moćan Armani

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2017

Promena trenera odnosno povratak Simonea Pjaniđanija na klupu milanske Olimpije doveli su i do velikih promena u igračkom kadru čuvenog italijanskog kluba, koji je već doveo pet novih košarkaša...Posle Endrjua Gaudloka, Dairisa Bertansa i Amata Mbajea ugovore sa klubom iz Milana potpisali su i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.