OVO JE MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO MALE VANJE: U zločin navodno umešan i član uže porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 01:58

OVO JE MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO MALE VANJE: U zločin navodno umešan i član uže porodice

Prema informacijama, on je van Makedonije. Deo informacija kaže da je pre nekoliko dana krenuo u Tursku.

Osumnjičenin Skopljanin povezan je sa kidnapovanjem i ubistvom mlade Skopljanke Vanje Đorđevske, saznaje Fokus.

Za sada se nezvanično saznaje da je Palevski imao kontakte sa ostalim osumnjičenim u grupi, na koje su ga ukazivali prilikom privođenja.

Osumnjičeni, koji je predsednik pokreta „Treta”, javno je eksponirana ličnost u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlji, posebno u prestonici.

Tri osobe koje su uhapšene i dalje su na saslušanju, pa se očekuje da će biti privedene Krivičnom sudu.

Ono što za sada nema zvanične potvrde jeste da je svrha kidnapovanja Vanje Đorđevske bila iznuda, a umešan je i član uže porodice koji je učestvovao u iznudi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE DESNIČAR OSUMNJIČEN ZA OTMICU I UBISTVO MALE VANJE: Otkriven podli plan koji se krije iza otmice, umešan i JEDAN ČLAN PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Cilj otmice je bila iznuda...Ljupčo Palevski, zvani Palčo, iz Skoplja, povezan je sa kidnapovanjem i ubistvom mlade Skopljanke Vanje Đorđevske (14), prenose makedonski mediji...Prema informacijama, on je van Makedonije. Deo informacija kaže da je pre nekoliko dana krenuo u Tursku. Za sada se nezvanično...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.