OVO JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ: Pevačica pala na 14 godina starijeg uticajnog biznismena koji iza sebe ima brak i decu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 19:30

OVO JE NOVI DEČKO EMINE JAHOVIĆ: Pevačica "pala" na 14 godina starijeg uticajnog biznismena koji iza sebe ima brak i decu

Turski mediji ne prestaju da bruje o novom dečku Emine Jahović, a sada je konačno otkriven i njegov identitet.

Od kako se razvela od Mustafe Sandala, ljubavni život Emine Jahović prava je enigma za javnost. Iako je bilo jasno da se pevačica skoncentrisana na sebe i svoju decu, kao i biznise koje je pokrenula, u poslednje vreme čini se da se sada situacija promenila.

Sudeći po nekim objavama na mrežama stiče se utisak da slavna lepotica više nije sama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a poslednjih dana turski mediji ne prestaju da bruje o njenom novom izabraniku čiji je identitet nedavno otkriven.

Navodno je čak i praznike provela sa njim na Maldivima. Naime, kako pišu strani i domaći mediji, reč je o uglednom finansijskom savetniku, 14 godina starijem Kurtu Danijelu Santeju, koji je dugo je živeo u Švajcarskoj.

New Yaemina boyfriend pic.twitter.com/8cI0VFy54i

— lola lolic (@gimmemoregossip) May 6, 2023

Nakon što je napustio suprugu pre dve godine vratio se u Istanbul, ima dvoje dece i veoma je poznat i uticajan u poslovnim krugovima.

Još uvek nije poznato da li je Emina upoznala Kurtovu decu, ali njen izabranik prema pisanju medija uveliko je osvojio srca pevačicinih naslednika, prenosi "Story".

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.