OVO JE DESNIČAR OSUMNJIČEN ZA OTMICU I UBISTVO MALE VANJE: Otkriven podli plan koji se krije iza otmice, umešan i JEDAN ČLAN PORODICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 09:33

OVO JE DESNIČAR OSUMNJIČEN ZA OTMICU I UBISTVO MALE VANJE: Otkriven podli plan koji se krije iza otmice, umešan i JEDAN ČLAN PORODICE

Cilj otmice je bila iznuda.

Ljupčo Palevski, zvani Palčo, iz Skoplja, povezan je sa kidnapovanjem i ubistvom mlade Skopljanke Vanje Đorđevske (14), prenose makedonski mediji.

Prema informacijama, on je van Makedonije. Deo informacija kaže da je pre nekoliko dana krenuo u Tursku. Za sada se nezvanično saznaje da je Ljupčo Palevski imao kontakte sa ostalim osumnjičenim u grupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koje su ga ukazivali prilikom privođenja.

Palevski, koji je predsednik pokreta "Treta", javno je eksponirana ličnost u zemlji, posebno u prestonici.

Ono što za sada nema zvanične potvrde jeste da je svrha kidnapovanja Vanje Đorđevske bila iznuda, a umešan je i član uže porodice koji je učestvovao u iznudi.

Podsetimo, Vanja je nestala 27. novembra u Skoplju na putu do škole, dok su njeni roditelji, Zorica i Aleksandar, sumnjali da je oteta. Poslednji put viđena je na Bulevaru Partizanskog odeja ispred "Broz kafea", odakle se izgubila, a poslednji signal sa njenog telefona bio je preko puta Univerzalske sale.

Otac je nestanak prijavio Policijskoj stanici Centar, dok je majka preko društvenih medija izrazila sumnju da je devojčica kidnapovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dok je cela zemlja tražila malu Vanju OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NA FEJSBUKU KAČIO PORUKE NEOBIČNE SADRŽINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023

Osumnjičeni je tokom potrage na Fejsbuku slao nacionalističke poruke...Na dan 1. decembra kada je, kako se sumnja, pobegao iz Severne Makedonije, Ljupčo Palevski, jedan od osumnjičenih za ubistvo Vanje Gorčevske (14), objavio je poslednji post na Fejsbuku, na kojem je bio veoma aktivan...Dok je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.