Izvor: Press, 16.Okt.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVIH DANA JE BAŠ NEĆE: Nakon prozivke u turskim medijima i udesa, Emina Jahović DOŽIVELA JOŠ JEDAN PEH! (VIDEO)

Nije joj lako!
Pevačica Emina Jahović ovih dana je u žiži javnosti verovatno i više nego što bi želela. Naime, kako navode turski mediji, pevačica je uplovila u romansu sa tamnošnjim biznismenom, a na nacionalnoj televiziji u toj zemlji su je dve voditeljke ismevale, govoreći da su njih dvoje odseli u hotelu a iz njihove sobe je dopirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << velika buka. Ali to nije sve. 




Pevačica je pre nekoliko dana boravila u Beogradu kako bi snimila spot za novu pesmu, ali joj se tada desio veliki peh. Naime, džip kojim je upravljao pevačicin vozač sudario se sa drugim vozilom na raskrsnici, ali, srećom, Emina je izašla bez povreda. 




PROČITAJTE JOŠ: PROCURILA ŠOKANTNA PREPISKA: Maca Diskrecija pokazala svog SE*SI BIZNISMENA, a ono što joj je on poručio će vas OSTAVITI BEZ REČI! (FOTO)



No, ni to nije jedini peh. Kako saznaje ekipa emisije "EKSKLUZIVno", Emina je snimala scene u bazenu za svoj novi spot i tom prilikom se teško razbolela.



Ona se trenutno nalazi u Turskoj sa svojim sinovima, što joj sigurno veoma prija, jer je uvek isticala da su Jaman i Javuz zaslužni za njen beg od stvarnosti, te da zaboravi na sve probleme kada je sa njima. 








 




Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.